Ga naar hoofdinhoud

Aaltje Valk wint cross CCI 1* Arville

Foto Lonneke Ruesink
Met haar Whitefort Phantom was Aaltje Valk vanmiddag de snelste foutloze ruiter in de CCI 1* in het Belgische Arville. In een tijd van 5.48 min wist zij in de zinderende zon het parcours zonder fouten te volbrengen. Een dressuurscore van 54 strafpunten maakt dat de amazone voorlopig op een 29e plaats in het tussenklassement staat.

Jeanine Steentjes staat momenteel met Well Well Well op een 38e plaats na de cross. Zij wordt gevolgd door Laura Mastenbroek met Belizaar op plaats 48. Gert Boonzaaijer, die met Be it B in Arville aan de start verschijnt staat op een voorlopig 54e plaats na een weigering op hindernis 6a. Na eveneens een weigering op 6a volgt Merel de Rooij met Warempel Boonzaaijer op plaats 58.

Aan de leiding in het CCI 1* gaat de Fransman François Lemière.

In het CCI 2* was er een tweede plaats in de cross voor Remco Bouwens met Wotan. Met een dressuurscore van 59.50 is zijn resultaat momenteel goed voor de achttiende plaats in het tussenklassement. Aliene Ruyter volgt hem op plaats 29 met Bomba. De Duitser Dirk Schrade gaat met TomTom vooralsnog aan de leiding in de tweester van Arville.

In het CCI 3* regende het opgaven. Maar liefst vijf van de negentien deelnemers gaven op in de cross. Twee liepen gedurende de cross tegen een eliminatie op, waaronder de Nederlandse Vera Grevelink na een val van haar paard Udania. Drie combinaties hadden zich voor de cross al teruggetrokken.

Aan de leiding in de driester gaat de Fransman Sébastien Cavaillon.

De wedstrijd is nog enige tijd stilgelegd omdat er onvoldoende water voorhanden was om de paarden na afloop van de cross de juiste verzorging te kunnen bieden.

Bron: Horses

 

 

2 reacties op “Aaltje Valk wint cross CCI 1* Arville

  • Aaltje Valk

    Beste horses,

    Wat een leuk stuk! ik heb nog eventueel een foto van mij en Whitefort Phantom. Bovendien hebbben Whitefort Phantom en ik hier een A-kader score gereden dit was onze 1ste CCI*

  • Albertine Nannings

    Hallo Aaltje, Dank voor je reactie! Ik bestudeerde de uitslag en besefte ineens dat iemand héél goed gereden had! Proficiat met je A-kaderscore, mocht je een rechtenvrije foto hebben van Whitefort Phantom dan mag je die mailen naar albertine.nannings(at)gmail.com, zorg ik dat hij op de goede plaats terecht komt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.