Ga naar hoofdinhoud

Paard & Koets terug op agenda

Foto: Lonneke Ruesink
Paard & Koets staat na een jaar van afwezigheid weer op de agenda dit jaar. Het menevenement keert op 1 en 2 november terug in een nieuw jasje op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Organisator Academy Events neemt het stokje over van Total Fair Support, het bureau dat Paard & Koets de afgelopen 20 jaar organiseerde.

Marleen Dresscher, die Paard & Koets tot 2012 organiseerde vanuit haar bedrijf Total Fair Support, blijft betrokken als adviseur. Academy Events directeur Gijs Bartels reageert verheugd op de overname: “Als organisator van ons allround paardenevenement Horse Event hebben wij al 13 jaar vele contacten in de menwereld. Ik vind het een enorm leuke wereld om in te werken, en zie interessante kansen en mogelijkheden. Wij zien dit avontuur dan ook met heel veel plezier tegemoet.”

‘Paard & Koets 2.0’ zal compacter worden dan voorheen, maar toch nog zo’n 6.000 m² aan oppervlakte beslaan. Daar vindt de bezoeker 90 stands, een showpiste, een workshoppiste en een seminarzaal. Naast een beursgedeelte is Paard & Koets een trefpunt voor de wedstrijd-, beginnende- en recreatieve menner en komen er menners uit de internationale sport. Het mensportseminar, dat de afgelopen vier jaar plaats vond op Horse Event, vindt vanaf dit jaar plaats op Paard & Koets waar het haar eerste lustrum beleeft.

Bron: Horses / Academy Events

Eén reactie op “Paard & Koets terug op agenda

  • pien

    Super dat dit evenement er dit jaar weer is!! We hebben het gemist het afgelopen jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.