Ga naar hoofdinhoud

Peder Fredricson de beste in 1.50-rubriek Paderborn

Peder Fredricson met All In. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In het zadel van H&M Carat Desire (v. Carinjo HDC) schreef de Zweedse Peder Fredricson de winst in de eerste 1.50-rubriek van de Paderborn Challenge op zijn naam. In het parcours, dat gelijk op tijd en strafpunten werd verreden, mocht Jeroen Dubbeldam op de achtste plaats opstellen. Hij zadelde hiervoor Carusso LS La Silla (v. Montebello la Silla).

Van de 50 gestarte combinaties lieten 18 alle balken liggen. Vijf hiervan kregen echter te maken met één of twee strafpunten wegens een tijdsoverschrijding. Zo ook Willem Greve met Eldorado van de Zeshoek (v. Clinton I).

Fredricson kwam in 60,05 seconden over de finishlijn en was daarmee net geen tiende van een seconde sneller dan Benjamin Wulschner. De Duitser zag met de Quebec-zoon Rytters Quinton 60,13 op het scorebord verschijnen.

De Belgische Karline de Brabander reed met Fantomas de Muze (v. Sandro Boy) een scherpe ronde in 60,32 seconden. Ook Angelie von Essen was gebrand op een podiumplaats, maar eindigde er met Cream Sheridan (v. Cappucino) net naast.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.