Ga naar hoofdinhoud

Programma LGCT en Horse Festival Valkenswaard bekend

Eerder vandaag maakten we de deelnemers bekend die komend weekend starten op de Longines Global Champions Tour in Valkenswaard. Nu zijn ook de programma's voor zowel de LGCT als voor het Horse Festival van 1 t/m 3 augustus bekend. In twee verschillende arena's zal er gestreden worden voor de winst waarbij er grote geldprijzen te winnen zijn.

Op vrijdag 1 augustus is er een totaal aan prijzengeld te verdelen van 24.000 euro in de CSI2* Big Tour 1,45m-rubriek en in de CSI5* gaat het om een bedrag van 60.500 euro.

Zaterdag 2 augustus staat de LGCT Grote Prijs van Valkenswaard op het programma over een parcours van 1,60m. Het totaal aan prijzengeld in deze rubriek die gereden wordt op tijd en een eventuele jump off, staat op 300.000 euro. Op deze dag komen er vijf verschillende rubrieken aan bod op het Horse Festival, waaronder een CSI5* voor jonge paarden.

De laatste dag is goed voor acht rubrieken waarbij De VDL Groep-Prijs over een parcours van 1,50m het hoogtepunt van de dag is. Ook hier is een totaal aan prijzengeld van 60.500 euro te verdelen.

Klik hier voor het volledige programma.

Klik hier voor een lijst met alle deelnemers van de LGCT Valkenswaard.

 

Bron: Horses/Longines Global Champions Tour

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.