Ga naar hoofdinhoud

Queens Cup voor Caroline Poels

Archieffoto Caroline Devos-Poels met Apart. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De Queens Cup van Jumping Mechelen is zojuist gewonnen door Caroline Poels. De amazone reed in de snelle tijd van 40,18 seconden haar tienjarige Apart (v. Larino) foutloos over de finish. In deze rubriek, opengesteld voor amazones, werd gesprongen over 1,45 m met barrage.

In de vijftien deelnemers tellende barrage wisten vijf dames de lei schoon te houden. Fiona Meier zette de tweede foutloze tijd neer. De Zwitserse amazone finishte met de tienjarige F Olympic Mh (v. Nonstop) in 40,53 seconden. De voor eigen publiek rijdende Yentl Baert klokte met Fantast van het Indihof (v. Toulon) 40,57 seconden en werd derde. Het vierde geld was voor landgenote Kirsten Rombouts en Benji van het Goteringenveld. De Noorse Marit Skollerud en Mr. Blue-zoon Barcelona sloten aan op de vijfde plaats.

Poels volgt met deze overwinning Anne-Liza Makkinga op, die vorig jaar de Queens Cup bemachtigde. Voor Makkinga zat er dit jaar niet meer in dan de 32e plaats. Met de negenjarige Cacharelle liep de amazone 12 strafpunten op in het basisparcours.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.