Ga naar hoofdinhoud

Rabo en paardensport nemen geen afscheid van elkaar

Bij het afscheid van Rabobank Nederland als hoofdsponsor van de KNHS stelde zowel KNHS-directeur Theo Ploegmakers als Rabo-bestuursvoorzitter Wiebe Draijer dat er eigenlijk helemaal geen einde komt aan de samenwerking tussen de bank en de Nederlandse paardensport.

“Onze bijdrage aan de KNHS bedroeg de afgelopen 16 jaar ruim tien miljoen euro”, aldus Draijer op de jaarlijkse KNHS-receptie. “Maar zeker het drievoudige hebben Rabobanken in deze periode op lokaal en regionaal niveau in de paardensport geïnvesteerd. Dat laatste blijft doorgaan. De liefde voor de paardensport zit bij de Rabobank heel diep.”

Talentenplan gaat door

KNHS-topsportdirecteur Maarten van der Heijden liet weten dat het vertrek van Rabobank als hoofdsponsor geen gevolgen heeft voor het samen met Rabobank ontwikkelde Talentenplan. “Het buitenland kijkt jaloers naar dit geweldige programma, veel huidige toppers zijn eruit voortgekomen.”

Beeld

Als dank voor de zeer succesvol verlopen samenwerking, ontving Rabo-topman Wiebe Draijer een miniatuur van het beeld ‘Still Water’ van de Britse paardenbeeldhouwer Nick Fiddian Green.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.