Ga naar hoofdinhoud

Rachelle Buining vierde in Darmstadt

Rachelle Buining met Rythm and Blues Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl
In de individuele proef voor Young Riders op CDI Darmstadt werd het beste Nederlandse resultaat neergezet door Rachelle Buining met Rythm and Blues (v. Welt Hit II). De amazone, die in Darmstadt haar internationale debuut maakte, eindigde met 68,465% net naast het podium.

In de landenproef moest Buining nog twee Nederlandse collega’s voor zich dulden. In de individuele proef waren de rollen omgedraaid. Buining liet een stabiele proef zien en scoorde veel zevens.

Yoeki Bos eindigde net achter Buining op de vijfde plaats. Met de Redford-zoon Winnetou liet ze 68,202% op het scorebord noteren, een fractie meer dan de 68,158% van Rosalie Bos en Equestricons Ziggy (v. Riverman).

Julia Groenhart won met First Barrichello (v. Florencio) de landenproef, maar moest in de individuele proef genoegen nemen met de achtste positie. Er slopen enkele kostbare foutjes in de proef waardoor ze uitkwam op 67,456%.

Junioren

Bij de Junioren stuurde Myrthe Wedda de Diamond Hit-zoon Diamond Geezer naar de zesde plaats door 67,237% te scoren. Daarmee was ze de enigste Nederlandse binnen de top tien.

De winst ging naar de succesvolle Duitse amazone Semmieke Rothenberger in het zadel van de Deens gefokte Gribaldi-dochter Geisha. Dat deed ze in stijl; haar proef kende louter hoogtepunten en met 75,877% hield ze de concurrentie ruimschoots op afstand.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.