Ga naar hoofdinhoud

Raijmakers Jr. vierde in 1.50m

Piet Raijmakers Jr. wist zich zojuist in de top 5 te rijden in de 1.50m rubriek op de Z-Tour in het Belgische Lanaken. De rubriek werd gewonnen door de Deen Andreas Schou. 

63 deelnemers verschenen aan de start van deze speedproef. Schou snelde met Royal Butterfly in 64.89 seconden naar de overwinning. Tweede werd Simon Delestre. Hij zadelde voor deze rubriek Quechua d’Emeraude waarmee hij in 67.01 seconden de finishlijn passeerde. Zoë Conter werd met Zeta di Sabuci derde in 67.46 seconden en bleef daarmee Piet Raijmakers Jr. voor. Hij werd met Amberlina vierde in 68.13 seconden.

Joy Lammers en Albert Zoer wisten zich in deze rubriek ook in de prijzen te rijden. Lammers werd met Taura van de Broekkant tiende terwijl Albert Zoer zijn Gigolo naar de 14e plek stuurde.

In de overige rubrieken waren er ook Nederlandse successen. Michael Korompis mocht tweemaal een zesde prijs ophalen. In het 1.45m deed hij dit met Gatoucha van ’t Roosakker en in het 1.35m herhaalde hij dit succes, ditmaal met Chopin d’Hyrencourt.

In het 1.30m was er een tweede plaats voor Fleur van Lien met Deejay. Dennis van den Brink mocht met Doreusa een 6e prijs ophalen terwijl Jens van Grunsven met Dutchblue 9e werd.

Klik hier voor de uitslagen van het 1.50m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1.45m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1.35m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1.30m. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.