Ga naar hoofdinhoud

Robin van Lierop rijdt ruim 70% met RS2 Cupido in ZT

Robin van Lierop met Cupido. Foto: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com
In oktober debuteerde Robin van Lierop met de Rhodium-zoon RS2 Cupido in de Zware Tour in Nieuw en Sint Joosland en dat was goed voor een vijfde plaats met ruim 67%. Gisteren op de subtopwedstrijd in Beuningen deed de ruiter van RS2 Dressage Center de Horst, er een schepje bij bovenop op en scoorde 70,90%. In de Lichte Tour was Mandy Wilms met twee paarden de beste.

Robin van Lierop heeft met de Rhodium-zoon RS2 Cupido de stijgende lijn in de Grand Prix duidelijk te pakken. Na zijn debuut met een percentage boven de 67%, was het in Harmelen ruim 69% en nu dus 70,90%. De kaderscore zit er aan te komen voor Van Lierop. In de Zware Tour in Beuningen was Van Lierop de enige deelnemer.

Lichte Tour

In de Lichte Tour reed Mandy Wilms haar twee paarden Deep Purple (v. Quarterback) en El Ganador (v. Estobar NRW) naar de top van het klassement. Op Deep Purple won Wilms de Prix St.Georges met 68,29%. Met de Estobar-zoon El Ganador kreeg ze drie punten minder en werd tweede met 67,76%. Ook Neelke van Kollenburg startte met twee paarden. Op Etwoolya SVK (v. Painted Black) werd de amazone vlak achter Wilms derde met 66,84%. Met de Krack C-dochter Boolya SVK reed Van Kollenburg een Inter I proef en kreeg 64,93% wat de vierde plek opleverde.

ZZ-Zwaar

In het ZZ-Zwaar waren Hanneke Ariens en Chanou Janssen de winnaars. In de eerste proef reed Hanneke Ariens met Exclusive (v. Olivi) 62,57% bij elkaar. In de tweede proef was Chanou Janssen met Black Jack (v. Florett As) de beste met 60,50%.

4974_Uitslagen_Beuningen_def_1511281589.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.