Ga naar hoofdinhoud

Laura en Laura winnen GCL Madrid voor Rome Gladiators

Laura Renwick en Bintang II Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In de Global Champions League van Madrid haalden Laura Renwick en Laura Kraut vanavond de winst binnen voor de Rome Gladiators. Renwick wist met Bintang II beide omlopen foutloos te rijden en Kraut moest met Confu in de tweede omloop 1 balk incasseren. Het resultaat van vier strafpunten in totaal bleek goed genoeg voor de winst.


Team Rome Gladiators bestaat naast Renwick en Kraut ook nog uit Marlon Modolo Zanotelli, Jack Towell en Emma Heise. Na de overwinning van vanavond staan de Gladiators in de GCL-competitie op de vierde plaats.

De tweede plaats ging vandaag naar Roger Yves Bost en Marco Kutscher voor de Cannes Stars. Met de paarden Sunshine du Phare en Clenur bleven beide routiniers foutloos in de eerste omloop. In de tweede omloop moest Bost een springfout laten noteren en Kutscher een tijdfout.
De Cannes Stars staan in de tussenstand op de vijfde plaats.

Audrey Coulter en Harrie Smolders werden vandaag derde voor team Antwerp Diamonds. Beiden bleven foutloos in de eerste omloop maar moesten een springfout incasseren in de tweede omloop. Dit team, waar onder andere ook Marc Houtzager onderdeel van uitmaakt, staat in de tussenstand op de derde plaats.

Valkenswaard United staat in de tussenstand op de eerste plaats, maar was vandaag minder succesvol. Bertram Allen noteerde een springfout met Quite Easy 4 en John Whitaker en Lord of Arabia kwamen op vijf strafpunten te staan. Hierdoor reed team Valkenswaard United vandaag niet mee in de tweede manche.

Klik hier voor de uitslag

Klik hier voor het tussenklassement

Bron: De Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.