Ga naar hoofdinhoud

Rowena Walstra en Gwendolyn Krieger eerste kampioenen cat. C

In Ermelo zijn zojuist de kampioenschappen in de klasse B en L2 verreden voor de pony's in de categorie C. Rowena Walstra en BG Divo Domani kregen in de klasse B het kampioenslint omgehangen en Gwendolyn Krieger won de klasse L2 met Heidepeel's Constantijn.

De juryleden waren het niet bepaald eens in de plaatsing van de winnende combinaties in de klasse L2, maar de resultaten in de top drie lagen dan ook dicht bij elkaar. Krieger kreeg 64.06% voor haar proef met Constantijn en werd door de jury op de eerste, derde en vierde plaats gezet. Zij werd gevolgd door Maud van Walstijn, die met Igor een score kreeg van 64.00%. Dit duo uit Hengelo werd door twee juryleden op de vijfde plaats gezet en door eentje op de tweede plaats. Het brons in deze klasse was voor Yan Yan Moorman met Sundowner. Deze combinatie uit Fijnaart kreeg 63.89% voor zijn optreden.

Klasse B

Ook in de klasse B was de jury niet unaniem in het plaatsen van de top drie. Walstra kon met de gemiddelde score van 67.22% voor haar proef met BG Divo Domani op de bovenste trede van het podium plaatsnemen, maar de jury plaatste haar op de tweede, derde en vijfde plek. Liza van den Heuvel en Hopstein Diamond wonnen zilver met hun proef, die 66.89% opleverde. Een van de juryleden plaatste het duo uit Venlo op de eerste plaats. Het brons was voor Myrne Lutters met Kimberley. Ook dit duo werd door een van de juryleden op de eerste plaats gezet, maar de score van 66.78% was net niet genoeg voor het zilver.

Klik hier voor alle uitslagen
Klik hier voor de overzichtspagina van de KNHS Indoorkampioenschappen 2017

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.