Ga naar hoofdinhoud

RS2 Dressage proeft aan Wellington: ‘Volgend jaar misschien heel seizoen’

Exclusief
Seth Beschman en Robin van Lierop met Denza Lenza. Foto: Melanie Brevink
RS2 Dressage verkocht vorig jaar de ruin Adriaan (v. Special D) aan de in Florida woonachtige Nederlandse Yvonne de Haan. Nu, een jaar later, zijn Seth Boschman en RS2 stalmedewerker Justin van Elferen in Florida om de combinatie te begeleiden. Dat bevalt Boschman zo goed dat partner Robin van Lierop na een paar dagen al een appje kreeg: 'Misschien moeten we toch maar een paard invliegen.'

“Eigenlijk zou Seth drie maanden naar Wellington gaan met twee of drie paarden. Omdat dat ons toch een iets te groot avontuur leek, besloten we het kleiner aan te pakken. Seth is er nu twee weken om Yvonne te begeleiden en het plan is dat dat in Maart nog een keer gebeurt.”

‘Heel seizoen’

Boschman is nog geen week in Wellington, maar het smaakt nu al naar meer. “Als dit goed bevalt, gaat Seth volgend jaar misschien wel het hele seizoen naar Wellington. Het is tegelijkertijd een mooie kans om onze klantenkring uit te breiden en de handel voor goed afgerichte paarden te vergroten.”

‘Ik en Marieke blijven gewoon hier’

Terwijl Boschman geniet van temperaturen boven de 20 graden, zit Robin van Lierop nog gewoon in Nederland. “Ik en Marieke en de rest van de crew blijven gewoon thuis. Yvonne traint bij Henk van Bergen en Seth, dus dit is meer zijn ding.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.