Ga naar hoofdinhoud

Ruim 300 paarden op veertigste editie Indoor Wierden

Ruim driehonderd paarden van ruiters en amazones van over de hele wereld bevolken deze week de stallen op manege De Vossenbos in Wierden. Klaar om de strijd aan te gaan tijdens de veertigste editie van Indoor Wierden. Het Puissance springen over een immens hoge muur op vrijdagavond zal weer adembenemend zijn, maar ook de afsluitende Grote Prijs op zaterdagavond.

Raymond Spekenbrink, voorzitter van Indoor Wierden, is verheugd over de animo vanuit de ruiterelite. “We zien heel veel nieuwe gezichten en we hebben diverse nieuwe sponsoren mogen verwelkomen”, vertelt hij. Er zijn niet alleen ruiters uit Rusland, Estland, Turkije en Egypte, ook Argentinië, Brazilië, Colombië, Japan, Nieuw Zeeland en Panama worden vertegenwoordigd.

Voor Nederland starten topruiters als Gerco Schröder, Jur Vrieling, Albert Zoer en Willem Greve. Maar ook Wierdenaar Robert Vos die altijd voor de winst gaat. Hij heeft op de wedstrijd in zijn achtertuin onder meer zijn toppaard Carat bij zich.

Indoor Wierden biedt voor het tweede jaar op rij twee hoog gedoteerde rankingproeven: de 1.45m Roelofsen Horse Trucks Prijs op donderdagavond vanaf 20.00 uur en de 1.45m NIJWA Grote Prijs op zaterdagavond vanaf 20.00 uur.

Bron Persbericht Indoor Wierden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.