Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen derde en vierde in Vilamoura

Sanne Thijssen met Ulena Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Twee keer een plek in de top 5 voor Sanne Thijssen vandaag in Vilamoura. Met de ervaren Baloubet du Rouet-dochter Ulena eindigde Thijssen op de vierde plaats in de rubriek over 1,45m en met de  Iowa-zoon Illinois Z kwam de Nederlandse amazone uit op de derde plaats in de Youngster rubriek.

CSI2*

In de rubriek over 1,45m op tijd was Darragh Kenny zijn eigen grootste concurrent. De Ierse ruiter pakte met Catuso (v. Canto) de eerste plaats en eindigde met Fixdesign Funke Van ‘T Heike (v. Action Breaker) op de tweede plek. De derde plek was voor Gregory Watehelet met Mjt Nevados S. De Belgische ruiter was met de AES-goedgekeurde zoon van Calvados Z Thijssen en Ulena te snel af en verwees het Nederlandse duo naar de vierde plaats. De Britse Jessica Mendoza maakte de top 5 compleet met de Springtime-zoon Wan Architect.

Zevenjarigen

In de Youngster rubriek was de Chinees Bernardo Naveillan met Daisy du Grand Moustier (v. Quaser de l’Ile) oppermachtig. Het duo was ruim twee seconden sneller foutloos aan de finish dan Luis Sabino Gonçalves met Twix V Overis Z. De Portugese ruiter was op zijn beurt weer ruim een seconde sneller dan Thijssen en verzekerde zich daarmee van zijn tweede plaats.

Thijssen kwam in deze rubriek niet alleen aan de start met de bruine zoon van Iowa, maar eindigde ook nog in de top tien met de Zangersheidehengst Punjab. Het duo bleef foutloos en werd zevende.

Klik hier voor alle uitslagen in het 1.45m
Klik hier voor alle uitslagen in de rubriek voor zevenjarigen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.