Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen tweede in CSI3* Young Horses rubriek

Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl Sanne Thijssen (midden)
Gisteren won ze nog de rubriek voor zevenjarige paarden, vandaag eindigde Sanne Thijssen tweede in de 1.20-rubriek voor zesjarige springpaarden. Thijssen ging van start met de KWPN-gefokte For President (v. Numero Uno).

De rubriek werd verreden over twee fases. Thijssen en For President bleven in beide omlopen foutloos en bleven slechts een paar tiende van een seconden achter op de Belgisch gefokte Katinka van het Blondveld, gereden door de eveneens Belgische Bart Clarys. Clarys stuurde de merrie in het tweede parcours naar een tijd van 31,33 seconden. Thijssen reed op 31,51 seconden de finishlijn over.

In het parcours gingen twintig combinaties van start. Vrijwel de gehele top acht werd in beslag genomen door Belgische combinaties, alleen Thijssen en de voor Duitsland rijdende Frederik Knorren wisten zich hier tussen te nestelen. Knorren en de Sam-zoon Favoriet kregen een tijd van 32,22 seconden op het scorebord en konden hiermee op plek vier aansluiten, net achter Vincent Lambrecht en S&L Chubby Checker (v. Cardento).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.