Ga naar hoofdinhoud

Sanne Vos naar Amerika: ‘Dit aanbod kon ik niet afslaan’

Sanne Vos, hier met TC Champ of Class DVB. Foto: Melanie Brevink
Voor Sanne Vos staat een nieuw avontuur te wachten. De dressuuramazone, die volgende week haar 21-ste verjaardag viert, verkast begin volgend jaar naar Florida. Vos is met meerdere paarden actief in de Subtop en reed in haar ponytijd Champ of Class (v. FS Champion de Luxe) naar internationale successen. 

“Afgelopen zomer ontving ik Amerikaanse klanten voor mijn paard Don Juan. Uiteindelijk is Don het niet geworden voor hun, maar ze waren wel erg gecharmeerd van mijn rijstijl”, vertelt Sanne Vos aan Toptalentdressage.

Altijd een droom

“Hierdoor nodigden ze mij uit om in de winter voor een aantal maanden bij hun op stal te komen rijden en lesgeven. Het is altijd al een droom van mij geweest om een tijdje in het buitenland te wonen en werken. Dus dit aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan!”

Stoute schoenen

“Ondanks dat er voor de paarden thuis heel veel georganiseerd moet worden en het eigenlijk echt lekker loopt met mijn stal, trek ik toch de stoute schoenen aan en vlieg ik 3 januari voor twee maanden naar Ocala in Florida”, aldus Vos die gaat werken op Hidden Acres Dressage van Stacy Larsson.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/TTD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.