Ga naar hoofdinhoud

Scott Brash aan kop bij zevenjarigen

De finale voor zevenjarigen op het CSI Valkenswaard is zojuist gewonnen door Scott Brash en zijn Hello Mr President  (v. Comme d'Api vd Hacienda). De Britse topruiter stuurde zijn AES-ruin in de barrage in de snelste tijd van 37,82 seconden over de finish en verwees Bertram Allen - die gisteren won - naar de tweede plaats.

Van de 48 starters wisten 16 zich te plaatsen voor de barrage. Bertram Allen voltooide zijn rit tegen de klok in 38,25 seconden. Met KWPN’er Etoile de Loma (v. Clinton) ging de jonge Ier lange tijd aan de leiding. Brash wist de tijd van Allen te verbeteren en mocht zodoende het meeste geld ophalen. Steve Guerdat en zijn Quidam de Revel-merrie Vaya de Brenil Chaine klokten 38,59 en legden beslag op de derde prijs.

Gregory Wathelet volgde met Sandero (v. Sandro Boy) op de vierde plaats. Espen Johansen uit Noorwegen maakte met Larnaca (v. Artisto Z) de top vijf compleet.

Kevin Jochems was met 4 strafpunten in de barrage de beste Nederlander. Hij eindigde met Nabab de Reve-dochter Encore als twaalfde en viel daarmee ook nog in de prijzen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.