Ga naar hoofdinhoud

Simon Delestre pakt winst in Shanghai

Simon Delestre met Chesall Zimequest. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In de voorlaatste rubriek van de LGCT in Shanghai ging vandaag de Fransman Simon Delestre met de winst naar huis na een spannende barrage. Hij versloeg Olivier Philippaerts en Christian Ahlmann. Gerco Schröder was in de barrage de langzaamste foutloze met Glock's Zaranza en werd zesde.

Elf combinaties vertrokken in de barrage van het 1.50/1.55m parcours waarin al vroeg door de Belg Olivier Philippaerts met H&M Legend Of Love een snelle tijd werd neergezet van 39.91 seconden. Later kwam Christian Ahlmann met de Cornet Obolensky-zoon Cornado II met 39.94 seconden heel dicht in de buurt. Simon Delestre kon de ritten aankijken en zijn plan trekken. Als voorlaatste ruiter ging hij met Chesall Zimequest (v. Casall)in het parcours en pakte overal wat meters minder en zette 39.21 seconden op de klokken, goed voor de volle winst.

Op de vierde plaats eindigde Danielle Goldstein op Caspar 213 in 40.95 seconden. Edwina Tops kwam met Lintea Tequila op plaats vijf, gevolgd door Gerco Schröder met de Karandasj-nakomeling Glock’s Zaranza in 43.17 seconden. De Belg Gregory Wathelet was met Oh d’Eole de snelste in de barrage (38.65) maar moest dat bekopen met een balk.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.