Ga naar hoofdinhoud

Smolders opnieuw tweede met Zinius in Doha

Harrie Smolders met Zinius Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Harrie Smolders is vandaag met Zinius in Doha op de tweede plaats geëindigd in de 1,45/1,50m-rubriek, net als gisteren in de openingsrubriek. Marlon Modolo Zanotelli was vandaag in de barrage net iets sneller dan Smolders en ging er, eveneens voor de tweede keer op rij, met de overwinning vandoor.

Zanotelli zat net als gisteren in het zadel van Extra van Essene en liet de Diamant de Semilly-dochter in 50,42 seconden finishen in de barrage. Smolders volgde met de dertienjarige Nabab de Reve-zoon in 50,75 seconden.

Kevin Jochems

Smolders was niet de enige Nederlander in de top 5, Kevin Jochems hoorde met Captain Cooper ook bij de vijf combinaties, die de barrage foutloos voltooiden. Met een rit in 53,12 seconden was Jochems niet snel genoeg voor een plekje in de top drie, maar mocht hij zich als vierde opstellen met de Namelus R-zoon. De derde plaats was voor Lauren Hough met de KWPN-ruin Waterford (v. Coolcorron Cool Diamond). De Amerikaanse amazone was met een tijd van 50,22 seconden lang niet snel genoeg om Smolders van de tweede plaats te kunnen houden, maar wel bijna een seconde sneller dan Jochems.

Top vijf

Daniel Deusser was met Tobago Z de langzaamste van de vijf combinaties, die foutloos bleven in de barrage. Het Duitse duo klokte een tijd van 54,87 seconden met de Zangersheidehengst van Thunder van de Zuuthoeve.

 

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.