Ga naar hoofdinhoud

Sport en wetenschap op Horse, Health and Innovation dag op NK Dressuur

Over iets meer dan twee weken vindt op het KNHS Centrum in Ermelo het NK Dressuur 2017 plaats. Nieuw dit jaar is dat op vrijdag 14 juli een Horse, Health and Innovation dag plaatsvindt, die gratis toegankelijk is voor de bezoekers van het NK. Deze dag staat in het teken van het welzijn, de gezondheid en de ontwikkeling van onze paarden en brengt sport en wetenschap samen.

“Samen met de KNHS hebben we een educatief en interessant programma opgezet, waarbij er vanuit diverse hoeken presentaties en clinics gegeven worden over het welzijn, de gezondheid en de ontwikkeling van onze paarden”, aldus Semira Noman van het NK Dressuur Gelderland.

“Het zijn interessante en leerzame clinics die voor een groot publiek makkelijk te volgen zijn. Voor de bezoekers aan het NK Dressuur Gelderland zijn deze clinics gratis te bezoeken. Iedereen is van harte welkom op deze dag waarbij sport en wetenschap zijn samengebracht.”

Deelnemende bedrijven

De lezingen en clinics op deze dag worden verzorgd door de volgende bedrijven:

• Horsefood The Best Paardenvoeders
• Equistic Saddleclip
• Laser Therapie Ninge Huijser
• Gepaard met een Lach, Roos Dyson
• Biomechanica van het dressuurpaard door Morgan Lashley
• JWB Horse Perfomance
• Equimoves

Klik hier om het complete programma te bekijken

Toegangskaarten voor de vrijdag (14 juli) van het NK Dressuur Gelderland kosten €8,- en geven toegang tot de tribunes van het NK én de tribune in de Amalia hal waar de Horse, Health and Innovation dag zal plaatsvinden.

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.