Meest gelezen op Horses.nl (1): Zenith naar huis gestuurd Exclusief

Jeroen Dubbeldam met Zenith. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De statistieken van 10 augustus staan in het plakboek van de redactie van Paardenkrant-Horses.nl. Bijna 400.000 bezoekers trok Horses.nl die dag, zoveel dat de server van Horses.nl het niet aankon en de site ook nog een paar uur plat lag. Eén bericht leverde daar een enorme bijdrage aan en werd in totaal meer dan 100.000 keer gelezen. 

Paardenkrant-Horses.nl-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie wist het niet zeker. ‘Kunnen we wat met een audiofragment van Diederik Smit (NPO Radio 1) over Zenith die door Maurits Hendriks naar huis is gestuurd nadat-ie ’s nachts over het hek is gesprongen om elders haver te gaan eten?’, vroeg hij via WhatsApp. ‘Hij was natuurlijk al eerder negatief in het nieuws wegens een wortelverslaving…’

Schok

We besloten het nieuws uit Rio te plaatsen. De schok in paardenland was groot. Buitenlandse collega’s kwamen in het Olympische perscentrum naar Dirk Willem om te vragen of Zenith inderdaad weg was gestuurd, ondergetekende kreeg een telefoontje uit Amerika, de geschokte emoji’s vlogen ons op Facebook om de oren.

Span

Gelukkig kwam het met Zenith helemaal goed. Hij vormt ook in het nieuwe jaar nog een span met Jeroen.

Beluister hier het radiofragment.

De gehele top-10 meest gelezen berichten: 

1: Zenith naar huis gestuurd
2: Adelindes ellende
3. Drama in de buurt
4: De paardenbeul
5: De veiling van Zenith SFN
6: Grappig nieuws 2016
7: Gedoe 2016
8: Het verlies van Wim Ernes en Marja Teekens

9: Het debuut van de Mystery Fokker
10: Totilas nog altijd goed voor clicks

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.