Ga naar hoofdinhoud

Albert Zoer derde in 1,40 m Z-Tour

Een spannende ontknoping in de tweede fase van de 1,40 m-rubriek van de Z-Tour. Malin Baryard-Johnsson, Geoff Luckett en Albert Zoer raceten alle drie door het parcours, maar met een kwart seconde voorsprong kwam de Zweedse amazone toch als winnares uit deze strijd. Luckett werd tweede en Zoer stelde zich als derde op.

Met H&M Cassius Clay werd deze overwinning in Lanaken geboekt. De Carolus 2-nazaat, die Baryard in gedeelde eigendom heeft met Ludo Philippaerts, legde de proef af in 31,42 seconden. De Britt Luckett had AES’er Constant II (v. Carinjo) gezadeld en noteerde een tijd van 31,67 seconden. Negen honderdste van een seconde later kwamen Zoer en de KWPN gefokte Dum Drum (v. Larino) over de finish gereden, wat hen de derde prijs opleverde. Duitse Marie Lütgenau sloot aan op de vierde plaats, gevolgd door de thuis rijdende Kirsten Rombouts.

Voor Nederland verscheen ook Joy Lammers nog in de ring, die met Ides van de Heikant (v. VDL Wittinger) onder het zadel naar de dertiende plaats reed.

Bekijk hier de uitslag van de 1,40 m Z-Tour.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.