Ga naar hoofdinhoud

Argento nog steeds aan kop WBFSH Rolex World Ranking

John Whitaker met Argento. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl
Voor de derde achtereenvolgende maand staat John Withaker's toppaard Argento aan de kop van de WBFSH Rolex World Ranking voor fokkers van springpaarden. Deze maand is de KWPN-er Admara 2 naar de tweede plaats geschoven. Het KWPN is naar de tweede plaats gezakt achter Holstein in de stamboek ranking.


Argento (v. Arko III) staat met 1685 aan kop. De AES hengst gaat Admara 2 52 punten voor, de 10-jarige zoon van Padinus staat op 1633 punten. In handen van de Italiaan Emanuele Gaudiano steeg Admara van drie naar twee. Hello Sanctos (v. Quasimodo van het Moolendreef) is ondanks zijn schitterende zege in Calgary naar de derde plaats gezakt. Quickly de Kreisker (v. Diamant de Semilly) en Casall Ask (v. Caretino) hebben van plaats verwisseld vergeleken met vorige maand.

Op de ranglijst voor stamboeken staat Holstein eerste. De beste paarden naast Casall zijn Conrad de Hus (v.Con Ai) en Carlo 273 (v. Contender). Het KWPN staat deze maand op twee, en heeft Admara 2, VDL Groep Verdi TN N.O.P. (v. Quidam de Revel) en Willink (v. Twister) als hoogst geplaatsten. Het Selle Francais staat op drie met Ryan des Hayettes (v. Hugo Gesmeray) en Quorida de Treho (v. Kannan) naast koppaard Quickly de Kreisker.

Op de HorseTelexResults-ranking staat Hello Sanctus nog steeds bovenaan als meest verdiende paard. Hier staat Simon (v. Mr. Blue) van Beezie Madden tweede en Argento derde.

Klik hier voor WBFSH rankings.

Klik hier voor de HTR ranking.

Bron Horses/World of Showjumping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.