Ga naar hoofdinhoud

Bill Gates koopt nog een paard voor dochter

Bill Gates kocht onlangs Baton Rouge van de Duitse Janne Frederieke Meyer, nu heeft hij er een opvallend paard bij gekocht. Het voormalige Eurocommerce-paard New York verhuist naar de stallen van Jennifer Gates.


De negenjarige zoon van Verdi TN werd in de Eurocommerce tijd gereden door Annelies Vorsselmans en Gerco Schröder. In de veiling werd het paard gekocht door de Colombiaan Juan Pablo Gnecco en dat bleek een schot in de roos. In 2014 verdiende de combinatie zo’n 42.500 euro, waarmee de aankoopprijs van 97.000 euro voor bijna de helft was afgelost. Gnecco won met New York een 1,50 m in Del Mar en een 1,45 m in Thermal en werd tweede in de Wereldbeker van Rancho Murieta.

De jonge Jennifer Gates is blij met de nieuwe aanwinst: ‘I Love New York!’ Haar coach Hardin Towell zal het paard eerst uitbrengen.

Bron Horses/Noelle Floyd

3 reacties op “Bill Gates koopt nog een paard voor dochter

  • jacque

    Ik vind het een mooie rekensom, maar het is voor het voortbestaan van deze website niet te hopen dat deze journalist het bedrijfseconomisch management van dit bedrijf voor zijn rekening neemt. Er worden ‘enkele’ kosten buiten beschouwing gelaten.

  • Ad de Jong

    Dit paard is excellent opgeleid door Leon Kuijpers.

  • Lonneke Links

    Sluit me helemaal aan bij het commentaar van Jacque!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.