Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers wint rubriek zesjarigen in Mijas

Doron Kuipers Foto De Paardenkrant
De overwinning van de rubriek voor zesjarigen in het Spaanse Mijas ging vandaag naar Doron Kuipers met Excuse Me. De tweede plaats was voor de thuisrijdende Jaime Gabarron Jimenez en Misha Everse-van de Kraats nam als derde op het podium plaats.

Kuipers stuurde de dochter van Mr Blue rond in 55.5 seconden en Gabarron Jiminez reed Kappa de Quijas in 56.33 seconden rond. Everse-van de Kraats zat in het zadel van Elcapone M en finishte met 58.56 seconden op de klok voor landgenote Anoek van der Pluijm. Zij zadelde voor deze rubriek Enrique M en voltooide de rit in 58.85 seconden.

Bij de vijfjarigen ging de overwinning naar Florent Jeannin met Anouchka du Lys uit Frankrijk. De tweede plaats was voor de Brit James Smith met At First D’Authuit. De derde en de vierde plaats waren voor de Nederlanders Pieter Post en Joost Post.
Zij zadelden voor deze rubriek Floyd en Fenebrahco.

In de rubriek voor zevenjarigen was de overwinning voor de Britse Lara Whiteway en Diralda P. Misha Everse-van de Kraats pakte in deze rubriek de tweede plaats met Dropshot en de derde plaats was voor de Britse Anna Edwards met Darling HDH.
Doron Kuipers eindigde met Dutch Blue net naast het podium.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.