Ga naar hoofdinhoud

Dubbeldam ziet af van Aken, dus van Londen

"Het heeft nu geen zin om naar Aken te gaan", zegt Jeroen Dubbeldam na afloop van de Grote Prijs van Rotterdam. "En praktisch gezien betekent dat dus ook dat we niet naar de Olympische Spelen gaan."

Jeroen Dubbeldam en BMC Utascha SFN hadden geen gelukkig concours in Rotterdam. “In de eerste omloop van de landenwedstrijd kwam ik zelf wat groot in op de driesprong. Op de insprong kreeg ze een fout. Dan herinnert zo’n gevoelige merrie zich dat ze vroeger ook al eens problemen had in combinaties. In de tweede manche was de afstand naar de driesprong voor mijn gevoel goed, maar kreeg ze een harde fout op de eerste en op de tweede hindernis. En ook vandaag, in de Grote Prijs, kreeg ze fouten waarvan ik het gevoel kreeg dat ze die normaal niet maakt. Ik wil nooit ergens aan een concours deelnemen als het niet allemaal goed voor elkaar is en dat geldt al helemaal voor Aken. Zoals het nu is hebben we daar niks te zoeken. En doordat Aken de laatste selectie voor de Olympische Spelen is, betekent dit dat we niet naar Londen gaan. Het is niet anders.”

Bron: Horses/De Paardenkrant

 

9 reacties op “Dubbeldam ziet af van Aken, dus van Londen

  • Willemijne

    Ik hoop dat Albert een kans krijgt!

  • x

    ik hoop ook dat albert nu de kans krijgt

  • Arnold Boerekamps

    Ik heb bijzonder veel respect voor Jeroen Dubbeldam als ruiter, maar ik denk dat in dit geval heel veel mensen zich “nogal” vergist hebben in de ruiterkwaliteiten van Eric van der Vleuten !!!!!

  • ad

    dat ben ik helemaal met je eens Arnold

  • Frans janssen

    Spijtig voor iedereen
    Deze combinatie wissel heeft enkel verliezers opgebracht
    Ik hoop dat de grote heren van het SFN hier iets van geleerd hebben

  • dirk

    Van der Vleuten heeft het maximale uit dat SFN paard Utascha gehaald. Jammer dat de kwaliteit van dit paard zo schromelijk is overschat door zijn SFN eigenaren. Het SFN lijkt z’n doelstelling maar niet te kunnen halen door het beste paardenmateriaal in Nederland te houden.

  • Vv

    Ben het met iedereen eens maar het meeste met dirk,wellicht is het paard gewoon niet goed genoeg. Kan die naam Utascha niet meer horen.
    De intenties van de SFN zijn goed maar denk dat het vruchtbaarder is om in paarden/ruiters/eigenaren te investeren die al op hoog niveau lopen of er heel dicht tegenaan zitten.
    Deze hele toestand gaat al zo lang en geeft iedereen toch een rare smaak in de mond.
    Vincent

  • J

    oke eric heeft het beste uit utascha gehaald wat erin zat de wissel was gewoon niet nodig als ze meer geduld hadden gehad en beter hadden gepraat met eric ,en zeker nadat eric is gaan twijfelen !
    verder is het SFN 1 ding vergeten en de financiers ook en selectie heren te verkopen toen het nog kon !! ze hebben een giedbod gehad wat zeker voor dit paard veel geld was maar zie nu nog maar eens daar een gedeelte van te krijgen !! of maak eens nu een echte keuze zet er albert voorn op zie hoe vlug hij tobalia aan het lopen heeft gekregen is ook met vallen en opstaan maar gaat erwel voor !!!

  • Investeerder sfn

    Ik heb met pijn in mijn hart moeten aanzien hoe utascha ook deze week weer niet tot haar echte niveau is gekomen met Jeroen…
    Met Eric lag ze helemaal op koers, en ik zag mijn centen meer waard worden…
    Nu gaat ze niet naar de olympische spelen en is ze nog maar weinig waard… Dus ik zie mijn geld toch nooit meer terug. Ik kom naar geen 1 wedstrijd meer kijken op uitnodiging van het sfn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.