Ga naar hoofdinhoud

Edinus door Sterrehof vastgelegd voor Marc Houtzager

Marc Houtzager met Sterrehof's Edinus Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
De jarenlange sponsor van Marc Houtzager, Stoeterij Sterrehof, heeft Edinus vastgelegd en behoudt hiermee de door Carla Euverman gefokte Padinus-zoon voor de Nederlandse springsport. De talentvolle negenjarige Edinus gaat nu door het leven als Sterrhof's Edinus.

Ellen en Ivo Campagne, eigenaren van Stoeterij Sterrehof, hadden de negenjarige Edinus al voor de helft in het bezit samen met Marc Houtzager en zijn vrouw Julia. De stoeterij is nu voor 100% eigenaar van het paard.

Zevende in Frankfurt

Vorig jaar brak de talentvolle Edinus door op 1,50m-niveau onder Marc Houtzager. In Frankfurt werd het paar al een keer zevende op dit niveau en op Jumping Amsterdam ging de zoon van Padinus twee keer zonder hindernisfouten rond. In de 1,50m-proef op zondag werd hij twaalfde.

‘Al veel goede dingen gedaan’

Op de website van Stoeterij Sterrehof vertelt Marc Houtzager over zijn troef: “Edinus heeft nog weinig ervaring, maar heeft ondertussen al veel goede dingen gedaan. Hij is nog jong en sowieso heel voorzichtig en al heel bruikbaar naast mijn andere paarden.”

Bron Stoeterij Sterrehof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.