Ga naar hoofdinhoud

Eerste zware proef in Roosendaal voor Mexico

Op het Hippisch Centrum Den Goubergh in Roosendaal is gisteren het CSI van start gegaan. De eerste zware rubriek werd een prooi voor de Mexicaan Santiago Lambre. Megan Laseur was met een vierde plaats de beste Nederlander. In de Small Tour won Axelle Druyts uit België voor Wiljan Laarakkers en Noelle van der Velde.


De openingsrubriek in de Medium Tour was een Twee Fasen-proef over 1.40m. De Mexicaan Santiago Lambre was met de Belgisch gefokte Hijacker van den Horst (v. Indoctro) een fractie van een seconde sneller dan de jonge Brazilaan Joao Victor Castro met Aliana, een dochter van Mill Reef VDL. Morten Alexander Djupvik met Valley Stream B (v. Andiamo) werd derde met ruim een seconde voorsprong op Megan Laseur en Esperance (v. Moujik De Sohan). Frank van Helmond eindigde als zevende met Kate (v. Namelus) en Patrick van der Schans kwam ook in de top tien op Broere Canada (v. Nassau).

In de Small Tour ging de overwinning naar de Belgische amazone Axelle Druyts met Boalt Grandanto (v. Grandeur). In de 1.20m proef werd Wiljan Laarakkers met Bisquit van Numero Uno tweede en Noelle van der Velde derde op Fire Fly BS (v. Venitano BS).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.