Ga naar hoofdinhoud

Ferenc Szentirmai zegeviert in 1.45m

Op de Toscana Tour zegevierde de Oekraïnse ruiter Ferenc Szentirmai vanmiddag in de 1.45m rubriek. Zijn paard Quickdiamond deed zijn naam eer aan, door in 54.90 seconden de proef direct op tijd te doorlopen en de concurrentie ruim op afstand te houden.

De gezette tijd van Szentirmai en de Zangersheide-gefokte ruin was niet te kloppen. De nummers twee van deze rubriek, de Italiaan Arnaldo Bologni en Quidich de la Chavee (v. President), scheurden 2,35 seconden later over de finishlijn. De Oostenrijker Jürgen Krackow en de KWPN-er Ailonka kwamen wel in de buurt van Bologni’s tijd. Zij noteerden 57.31 seconden en werden derde.

Op de vierde plaats eindigden de Noor Morten Alexander Djupvik en de Conan Z-nakomeling Chanelle Z. De top vijf werd compleet gemaakt door de Argentijn José Maria Larocca, die met de SWB-er GDE Matrix de klok stop zette op 58.16 seconden.

Meerdere Nederlanders namen deel aan deze rubriek. Jody van Gerwen en de Sheraton-nakomeling Action P eindigde met een foutloze rit op de elfde plaats. Hendrik-Jan Schuttert en Balboa HS (v. Tygo) werden dertiende. De 20ste plaats was voor Melvin Greveling en de BWP-er Carmina en de 22ste plaats was voor Michel Hendrix en de Belgisch gefokte Eder van den Blauwaert. Jelmer Hoekstra en Quidam de Revel-dochter Anna H werden 27ste met een springfout. Kirsten Rikkert en de KWPN-er Sorrento werden 59ste.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.