Ga naar hoofdinhoud

Franse zege in eerste zware proef Knokke

Julien Epaillard met Cristallo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Met enig machtsvertoon pakte de Fransman Julien Epaillard gisteren de winst in de eerste zware proef op het CSI5* in Knokke. Leopold van Asten was de beste Nederlander op de elfde plaats.


De eerste 1.50m rubriek werd direct op tijd verreden. Julien Epaillard startte met de Casall-zoon Cristallo A LM als tiende en zette met een sterke rit 54.76 seconde op de klokken. Niemand kwam meer aan die tijd. Tweede in de rubriek werd de Braziliaan Marlon Zanotelli op Rock’n Roll Semilly (v. Diamant de Semilly) in 57.11 seconde. Op de derde en vierde plaats kwamen de Zwitsers Steve Guerdat met Kavalier (v. Kannan) en Janika Sprunger op Bonne Chance CW, een in Nederland gefokte merrie van Baloubet du Rouet. Charlie (Cornet Obolensky) en Katharina Offel werden vijfde. Regerend Nederlands kampioen Leopold van Asten reed een nulronde met de KWPN-merrie VDL Groep Beauty (v. For Pleasure). De combinatie eindigde als elfde.

Eerder op de dag won Julien Epaillard ook de eerste 5* proef, een 1.40m direct op tijd. Nu was Pigmalion du Rozel (v. Le Tot de Semilly) zijn partner. Willem Greve was met Girlpower III (v. Darco) de beste Nederlander op plaats zeven.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.