Ga naar hoofdinhoud

Gert-Jan Bruggink en Frank Schuttert behalen het podium

In Ebreichsdorff behaalden Gert-Jan Bruggink en Frank Schuttert vandaag een podiumplaats. Bruggink en Anderson VDL (v. Chin Chin) reden het 1,50 m hoog parcours foutloos rond met een tijd van 37,79 seconden, wat hen de derde plaats opleverde. In de 1,40 m-rubriek voor zeven- en achtjarige paarden bezette Schuttert eveneens de derde plaats met Clarinius (v. Clearway). Zij noteerden een tijd van 61,03 seconden.

In de 1,50 m overwonnen de Roemeense Andy Candin en Caruso 394 (v. Casco). Zij stopten de klok op 36,20 seconden. Pool Jaroslaw Skrzyczynski en Crazy Quick (v. Chacco-Blue) werden tweede met een tijd van 37,79 seconden. Achter Bruggink volgden de Oostenrijkse Gerfried Puck met Poker Face (v. Pokemon) en Zweed Niklas Jonsson met Caral (v. Casir Ask).

Voor Schuttert eindigden de Duitsers Andreas Brenner en Marc Bettinger. Brenner stuurde Cerafina S (v. Chacco-Blue) naar een tijd van 57,65 seconden en zij verwezen Bettinger en Incroyable de Muze naar de tweede plaats. Zij finishten namelijk in 59,48 seconden. De vierde plaats was voor de Duitser Alexander Schill met Cardea 2 (v. Caretino) en de top vijf werd afgesloten door de Zwitserse Clarissa Crotta met Chac Balou N (v. Chacco-Blue).

Johnny Pals en A Lee Spring Power (v. Argentinus) werden in deze rubriek achtste, gevolgd door Gert-Jan Bruggink en Dakota van Schuttershof (v. Darco) op de negende plek.

Bekijk hier de uitslagen van de 1,50 m.
Bekijk hier de uitslagen van de 1,40 m.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.