Ga naar hoofdinhoud

Goede start voor Eric Lamaze op WEF

Eric Lamaze
De twaalfde en laatste week van het Winter Equestrian Festival startte gisteren en na vijf keer de Ruby et Violette Challenge Cup te winnen, ging Eric Lamaze ook in deze 34.000 dollar speedproef met de winst ervandoor.

In het 1.45m hoog parcours van deze Rolex vijfsterrenconcours stuurde Lamaze de Kannan-nakomeling Rosana du Park naar een tijd van 58.1 seconden. Lamaze won met gemak, gezien Abigail McArdle en Cosma 20 (v. Couleur Rubin) 2.24 seconden later finishten. Zij werden tweede, gevolgd door McLain Ward en de KWPN-er Azibantos die nipt derde werden door slechts twee honderdsten van een seconde later de klok stop te zetten.

Op de vierde plaats eindigde Emanuel Andrade en Walter 61 (v. Werenfels) met een tijd van 61.03 seconden. De top vijf werd afgesloten door Andres Rodriguez en de Contendro I-nakomeling Caballito, door te finishen in 61.4 seconden.

Harrie Smolders startte ook in deze rubriek met Springtime en Don VHP Z (v. Diamant de Semilly). Vanwege een springfout eindigde de ruiter met de Indorado-nakomeling Springtime op de 47ste plaats en met Don VHP Z op de 60ste plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.