Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix overwinning voor Jaroslaw Skrzyczynski

De Pool Jaroslaw Skrzyczynski won vanmiddag de tweesterren Grand Prix in Neustadt Dosse. Op zijn WK-paard Crazy Quick (v. Chacco-Blue) versloeg hij in de barrage de Duitsers Nisse Lüneburg en Jörg Naeve. Beste Nederlander werd Piet Raijmakers jr. die met plaats 23 net buiten het prijzengeld viel.


Het was een overvolle barrage, maar liefst 22 combinaties waren in het basis parcours foutloos. Er moest dus hard gereden worden voor de overwinning. Crazy Quick deed zijn naam eer aan, de tienjarige ruin is verschrikkelijk snel en samen met zijn ruiter Skrzyczynski ging hij foutloos in 38.22 seconde over de finish. Nisse Lüneburg volgde op een halve seconde (38.85) met Rarität, een veertienjarige merrie van Equest Carnute. Jörg Naeve met Cashflow (v. Cash and Carry) werden derde in 39.32 seconde.

Piet Raijmakers was met Van Schijndel’s Valentino (v. Cavalier) de snelste vierfouter in de eerste ronde.

Eerder op de dag werd Mark Martens met de KWPN-er Deejin (v. Phin Phin) tweede in de rubriek voor zevenjarige springpaarden. Andre Tieme won de klasse met een Holsteiner hengst van Contender, Cupertino.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.