Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders blijft sterk rijden

Harrie Smolders en Regina
Harrie Smolders is duidelijk op z'n gemak tijdens de Royal Horse Show in Toronto. Met Regina Z werd hij al tweede in de wereldbekerkwalificatie en vrijdag- en zaterdagavond reed hij zich weer in de prijzen met de merrie.

Vrijdagavond werd Smolders derde in de met $50,000 gedoteerde Weston Canadian Open. Deze tabel C proef werd op unieke wijze gewonnen door Katie Dinan met Glory Days. Er moest een barrage aan te pas komen omdat Dinan en Laura Kraut met Woodstock O exact dezelfde tijd reden! In de barrage was Kraut met 34.69 seconde snel, maar kreeg een balk. Zo kon Dinan safe op foutloos rijden en de rubriek winnen.

In de Ricoh Big Ben Challenge, zaterdagavond verreden, reed Smolders zich in de barrage met Regina Z en streed met zes combinaties voor de hoofdprijs. Leslie Howard reed Utah in een hoog tempo rond en won overtuigend in 37.37 seconde. Tweede werd Beth Underhill met Viggo, foutloos in 39.04 seconde op de voet gevolgd door Yann Candele en Showgirl nul in 39.46 seconde. Smolders had een balk en eindigde op de zesde plaats voor Mclain Ward die met Rothchild rond raasde  en de klok liet stoppen op 37.00 seconde, maar dat koste wel twee balken.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.