Ga naar hoofdinhoud

Henry de Wulf pakt zege in 1.35m Lanaken

In het 1.35m direct op tijd was het zojuist Henry de Wulf met Zillion B, die de overwinning op zijn naam schreef in Lanaken. De Nederlandse springruiter stuurde de elfjarige Come On-zoon in 66.06 seconden over de eindstreep. Hernik Ancarcrona uit Zweden werd tweede en de Duitser Christian Slawinski pakte de derde plaats. 

Ankarcrona zat in het zadel van de tienjarige Vincero en stopte de klok op 66.59 seconden en Slawinski stuurde de zevenjarige Not For Sale in 67.95 seconden over de eindstreep.

Liza Tiebot was met de twaalfjarige Winchester met een foutloze rit in 68.94 seconden niet snel genoeg voor een podiumplaats en werd vierde voor Gert-Jan Bruggink met de achtjarige Dakota van het Schuttershof.

De Wulf zadelde voor deze rubriek ook de achtjarige Zypria Adelheid Z en eindigde met een foutloze rit op de zevende plaats voor Kristian Houwen met de eveneens achtjarige Questa Z.

Bruggink verscheen in deze rubriek ook tweemaal aan de start. Met de negenjarige Chiricco eindigde hij op de elfde plek. Maikel van Mierlo en de zevenjarige Di Carcento werden met een foutloze rit vijftiende.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.