Ga naar hoofdinhoud

Hoorn en Corbeek in top vijf

Angelique Hoorn, hier met O'Brien., Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In het Italiaanse Verona was het zojuist de Sloveense Nina Pangersic, die de eerste plaats opeiste in het parcours over 1.40m met barrage. Angelique Hoorn en Jeanette Corbeek eindigden op de vierde en de vijfde plaats in deze tweesterrenrubriek.

Pangersic zat in het zadel van de tienjarige Glorija I en stuurde de bruine merrie in 42.08 seconden foutloos door de barrage. Carlo Pfyffer uit Zwitserland had de negenjarige Caramba gezadeld voor deze rubriek en hij stuurde de Concetto-zoon foutloos rond in 42.53 seconden.
Arnaldo Bologni zorgde voor het beste thuisresultaat door de elfjarige Quidich de la Chavee in 42.86 seconden over de eindstreep te rijden.

Hoorn was iets langzamer met de achtjarige Chaccoto. De amazone uit Wanneperveen stopte de klok op 43.01 seconden en daarmee kwam ze net naast het podium te staan met de zoon van Chacco Blue. Corbeek zat Hoorn op de hielen, maar was uiteindelijk toch net te langzaam met de negenjarige Club de Coeur. Zij finishte in 43.08 seconden en werd vijfde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.