Ga naar hoofdinhoud

Ierse en Canadese zeges in hoofdrubieken Wellington

Conor Swail, hier met Grand Cru van de vijf Eiken Foto: Amy Dragoo / www.arnd.nl
De zeges in de twee hoofdrubrieken van vandaag in de twaalfde week van het WEF in Wellington waren voor de Canadese Tiffany Foster en de Ier Conor Swail. Beide rubrieken hadden een prijzenpot van $35,000 en zowel Foster als Swail namen $11.550 mee naar huis.

Ruby Et Violette Final

In deze rubriek mochten tien combinaties terugkomen voor de barrage. Vier daarvan bleven uiteindelijk foutloos in deze jump-off en Foster was met de KWPN-ruin Victor maar liefst twee seconden sneller aan de finish dan Samuel Parot, die tweede werd met Atlantis.

De Brit Ben Maher legde met Sarena beslag op de derde plaats en Lauren Hough eindigde voor thuispubliek op de vierde plek met Cornet.

Illustrated Properties 1.45M

In deze rubriek over 1.45m direct op tijd stuurde Swail de goedgekeurde SF-hengst Grafton als snelste rond. Het Ierse duo kwam aan de finish in 67.28 seconden, bijna een seconde sneller dan Victoria Colvin, die tweede werd. De Amerikaanse amazone stuurde Austria in 68.12 seconden over de eindstreep. Cian O’Connor was de tweede Ier in de top drie. In het zadel van Crespo PKZ kwam O’Connor in 69.29 seconden aan de finish, McLain Ward volgde met HH Carlos Z op de vierde plaats en Darragh Kenny zorgde met Catuso voor het derde Ierse resultaat in de top 5.

Klik hier voor alle uitslagen in de Ruby Et Violette WEF.
Klik hier voor alle uitslagen in de Illustrated Properties 1.45M.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.