Ga naar hoofdinhoud

In Roosendaal draaien Laarakkers en Saywell de rollen om

Met klein verschil kaapte Wiljan Laarakkers vanmorgen de overwinning in het 1.35m voor de neus van Louise Saywell weg. Vanmiddag nam de Britse amazone revanche in Den Goubergh door met Pepper Corn 2 de rubriek voor jonge springpaarden te winnen. Nu moest Laarakkers genoegen nemen met de tweede plek op de Carolus-merrie Dakota. Christoph Brüse uit Duitsland werd met Louis 316 derde.


Voor de jonge springpaarden had parcoursbouwer Linders een pittig 1.30m parcours neergezet. Negen combinaties plaatsten zich voor de barrage. Louise Saywell klokte met de Perigueux-zoon Pepper Corn een tijd van 28.50 seconde, genoeg voor de overwinning. Wiljan Laarakkers was ruim een seconde langzamer met Dakota, 29.75 seconden. Christoph Brüse kwam in 31.66 seconden over de finish en bleef Michel Hendrix op Eretto en Sanne Thijssen met Dublin net voor.

Maaike ten Berg met Eager en Joy Lammers op Ides van de Heikant reden de derde en vierde tijd in d3e barrage, maar kregen beiden een balk en kwamen op plaats zeven en acht.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.