Ga naar hoofdinhoud

Internationale top naar Nations Cup Rome

Dit weekend staat de Furusiyya FEI Nations Cup op het programma van het CSIO5* concours in Rome. Voor Nederland is dit de eerste mogelijkheid om punten te verdienen. Oranje komt met een sterk team aan de start, maar ook de andere landen sturen hun top ruiters.

Gerco Schröder komt aan de start met Glock’s London. Verder zijn Maikel van der Vleuten met VDL Groep Verdi N.O.P., Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN, Jur Vrieling met BubaluVDL en Frank Schuttert met Winchester HS aanwezig in Rome.

Ze zullen geduchte tegenstand krijgen van Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en de Oekraïne, die ook allemaal in Rome punten kunnen scoren.

De nummer één en twee van de wereldranglijst, Scott Brash en Ben Maher, gaan in Rome de strijd aan met hun Britse team.  Ludger Beerbaum, Daniel Deusser, Marco Kutscher, Patrick Stuhlmeijer en Hans Dieter Dreher komen voor Duitsland aan de start. Frankrijk stuurt onder andere Kevin Staut en Penelope Leprovost en Ulrich Kirkhoff en Katharina Offel zijn klinkende namen in het Oekraïnse team.

Op donderdagavond is de loting en op vrijdagmiddag vanaf 15.15 is de Nations Cup. deze is live te volgen via feitv.org.

Bekijk hier alle startlijsten en uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.