Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling als enige over twee meter

Vier combinaties combinaties gingen uiteindelijk door naar de derde barrage in de Mobistar Six bar, het sluitstuk gisteravond op Jumping Mechelen. Jur Vrieling was de enige die met VDL Glasgow van 't Merelsnest foutloos over de laatste vier hindernissen sprong met de laatste steilsprong op twee meter. Leopold van Asten hoorde ook tot het viertal, maar gaf op met VDL Groep Zidane.


De 9-jarige BWP hengst VDL Glasgow vh Merelsnest (v. Nabab de Reve uit de lijn van Sapphire van Mclain Ward) sprong geweldig onder Jur Vrieling en overwon de laatste sprong van twee meter hoog met ogenschijnlijk gemak. Luca Maria Moneta uit Italië met Neptune Brecourt (v. Cumano) en de Duitser Max Kühner op Coeur de Lion (v. Coriano) deelden de tweede plaats, beiden met vier strafpunten. Leopold van Asten werd met de Heartbreaker-zoon Zidane vierde. Jos Verlooy met Caracas deelde de vijfde plaats met Patrick Stuhlmeyer en Lenitas beiden kregen vier strafpunten in de tweede barrage.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Eén reactie op “Jur Vrieling als enige over twee meter

  • A Veenhof

    De hengst Glasgow van ’t Merelnest is goedgekeurd bij het NRPS en AES en niet bij het BWP. Super trouwens van Jur en deze tophengst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.