Ga naar hoofdinhoud

Katharina Offel wint 1.45m Bordeaux, van der Schans zesde en Schröder achtste

Aquila, hier met Wout-Jan van der Schans Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De winst van het 1.45m direct op tijd was zojuist voor Katharina Offel. De amazone uit de Oekraïne was bijna een halve seconde sneller dan de nummer twee. Wout-Jan van der Schans was de beste Nederlander, hij werd zesde en Gerco Schröder eindigde op de achtste plaats.

Offel en de elfjarige Baloubet du Rouet-dochter B Once Z snelden in 56.99 seconden naar de overwining. Penelope Leprevost stuurde de negenjarige Sultane des Ibis foutloos rond in 57.43 seconden en werd tweede voor thuispubliek.
De derde plaats was eveneens voor een Franse combinatie, Philippe Rozier en de elfjarige Unpulsion de la Hart voltooiden de rit in 58.49 seconden.

Christian Ahlmann uit Duitsland was met de negenjarige Cornet Obolensky-zoon Caruso in 60.39 seconden goed voor de vierde plaats voor Marlon Modolo Zanotelli met de elfjarige Zerlin M. De ruiter uit Brazilië was met 60.50 seconden net iets sneller dan Van der Schans en de tienjarige Ovidius-zoon Aquila SFN, zij voltooiden de rit foutloos in 60.56 seconden.

Gerco Schröder en Glock’s Zaranza bleven ook foutloos en reden in 63.14 seconden over de eindstreep.

Maikel van der Vleuten verscheen ook aan de start in deze rubriek met VDL Groep Quatro, zij kregen zes strafpunten en eindigden op de 28-ste plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.