Ga naar hoofdinhoud

Kirsten Rikkert winnares op eerste dag

Kirsten Rikkert met Sorrento. Foto De Paardenkrant
Kirsten Rikkert is de winnares geworden van de Medium Tour tijdens de eerste dag van het tweesterren springtoernooi in Roosendaal. Donderdag reed ze met Sorrento (v. Kingston) een foutloze rit in 29,08 seconden. De tweede plaats ging naar Leon Kuijpers met Wot Shot (v. Numero Uno). De Noor Morten Djupvik pakte de derde plaats.

De Medium Tour van vrijdag is gewonnen door de Amerikaanse Lauren Hester. Het parcours tot 1,40 meter reed ze in een tijd van 53,60 seconden. Dit resultaat werd zeer dicht op de voet gevolgd door de Duiter Holger Hetzel. Hij kwam in 53,61 seconden over de finish. De Argentijn Fidel Segovia eindigde op de derde plaats in 53,96 seconden. De beste Nederlander was Vincent Voorn. Voorn reed met Sea Cost Azzaro (v. Andiamo Z) een foutloze ronde in 57,25 seconden.

De Ier Sven Hadley pakte in 28,66 seconden de eerste positie van de Small Tour tot 1,35 meter met een foutloze rit met Adelgonde Z (v. Andiamo Z). Wiljan Laarakkers eindigde op de tweede positie. Met Fairplay (v. Quickfeuer) was hij in 28,72 seconden iets langzamer. De derde plek pakte Jelmer Hoekstra met de Oldenburger Puccini (v. Polytraum)

In de Youngster Tour nam de Nederlander Frans Burgers de leiding met de zevenjarige Allstar (v. Oklund). Met 27,21 seconden bleef hij krap voor de Italiaan Lorenzo de Luca en zijn zesjarige Gizelle van de Watering (v. Conan Z ). Rogier Linssen volgde in 28,55 seconden met Amorka (v. Canazaro), goed voor de derde plaats.

De resultaten van de Big Tour zijn op dit moment nog niet bekend.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.