Ga naar hoofdinhoud

Knoester op podium 1.50m, Nooren vijfde

Glenn Knoester met Alpicor. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Patrick Stühlmeyer zorgde gisteren in Donaueschingen voor een thuisoverwinning in het driesterren parcours over 1.50m met winning round. De Duitser stuurde zijn elfjarige Lenitas ruim anderhalve seconde sneller foutloos over de eindstreep dan de nummer twee Vladimir Tuganov uit Rusland. Glenn Knoester eindigde op de derde plaats in deze Preis der Freunde und Förderer en Lisa Nooren werd vijfde.

Tuganov zat in het zadel van de eerder door Jeroen Dubbeldam gereden Conjurer en stuurde de Coronado-zoon foutloos rond in 45.43 seconden.
Knoester had de achtjarige Taloudor Kz gezadeld voor deze rubriek en klokte af op 47.27 seconden met de zoon van Taloubet K.

De Zweedse Nicole Persson zorgde met de twaalfjarige Balounito voor de laatste foutloze rit in de winning round en kwam in 48.30 seconden aan de finish met de Balou du Rouet-zoon.

Lisa Nooren zette de snelste tijd neer met VDL Groep Centora de Wallyro, maar de achttienjarige amazone kreeg vier strafpunten en moest genoegen nemen met de vijfde plaats.
Ben Schröder mocht ook voor de tweede keer aantreden met de negenjarige Lu Lu, maar besloot niet van start te gaan. Hij werd twaalfde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.