Ga naar hoofdinhoud

Leopold van Asten wint op Den Goubergh het 1.45m

Leopold van Asten. Foto: De Paardenkrant
De tweesterren Big Tour op het CSI van Roosendaal van vanmiddag kwam op naam van Leopold van Asten. De Duitser Tim Hoster verstoorde het Nederlandse feest door tweede te worden voor Timothy Hendrix en Mark Martens.

Leopold van Asten reed het 1.45m op VDL Groep Quinara, met de veertienjarige merrie van Quinar was hij de snelste van zeven foutlozen, 69.19 seconde. Tim Hoster, de stalruiter van Jos Lansink kwam nog dicht in de buurt, in 69.65 seconde stuurde hij UT Wodka van Cassini I door het parcours. Timothy Hendrix met Cedric 8 (v. Couleur-Rubin) werd in 71.55 derde en Mark Martens reed de Manhattan-merrie Anastacia naar de vierde plaats in 74.33 seconde. Oostenrijker en Glock ruiter Robert Puck werd vijfde op Glock’s Ambelina JB (v. Berlin). Leon Thijssen was de snelste vierfouter op de negende plaats met de Verdi nakomeling Bulavsco.

Het opvolgende 1.40m met barrage werd een prooi voor Tatiana Dzavik uit Canada. Zij reed Friesel van de Bakker, Vincent Voorn reed de dochter van Orlando ook al, overtuigend naar de winst. Stefanie van den Brink en Wallance (v. Flemmingh) werden tweede voor Dennis Evertse met Chiquito Z, Leopold van Asten met VDL Groep Beauty en VDL Stud ruiter James Billington met Bowmore VDL.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.