Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren vierde in Big Tour Vejer de la Frontera

De zege in de Big Tour was zojuist voor de Brit Guy Williams en Golddigger. Landgenoot Max Routledge werd tweede en Allen Bertram eindigde op de derde plaats. Rabobank Talent van het Jaar Lisa Nooren eindigde op de vierde plek in deze rubriek op tijd in het Spaanse Vejer de la Frontera.

Routledge zadelde de dertienjarige Carus Royale voor de hoofdrubriek van vandaag en stuurde de Cardino-zoon in 58.57 seconden over de eindstreep, waar Williams en de zeventienjarige KWPN’er op 57.66 seconden afklokten.

Allen zat in het zadel van de achtjarige Izzy by Picobello en zette een foutloze rit neer in 60.36 seconden, goed voor de derde plaats.
De  achttienjarige Nooren kwam met de KWPN-hengst Dienellie foutloos rond, maar was met 61.24 seconden te langzaam voor een plek in de top drie en eindigde net daarbuiten. De top 5 werd verder compleet gemaakt door de Canadese Karina Aziz en Chacco’s Goldy. Zij voltooide de rit in 62.38 seconden.

Medium Tour

In de Medium Tour was het Bertram Allen, die de zege opeiste. De Ierse springruiter reed Quarto Mail zonder fouten rond en was het snelst. De Brit Phillip Miller werd tweede met Sussex Caretino en Jos Verlooy stuurde Victer Finn DH Z naar de derde plek.

Lisa Nooren kwam ook aan de start in deze Medium Tour. Zij zadelde VDL Groep Urane de Talma en kwam weliswaar foutloos aan de finish met de achtjarige merrie, maar was niet snel genoeg voor een plek in de top 5. Het duo werd negende.

Klik hier voor alle uitslagen in de Big Tour.
Klik hier voor alle uitslagen in de Medium Tour.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.