Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders weer in de prijzen in Odense

Doron Kuipers Foto De Paardenkrant
Gisteren waren de Nederlanders weer goed op dreef op het CSI in Odense. Doron Kuipers reed naar een derde plek in het 1.45m. Gert Jan Bruggink scoorde ook een derde plaats in een 1.35m proef en in het 1.50m schaarden Henk Frederiks, Pim Mulder, Gerco Schröder en Ruben Romp zich onder de prijswinnaars.


De kwalificatie rubriek voor de Grote Prijs over 1.50m kwam op naam van Felix Hassmann met Horse Gym’s Balzaci. Hij stuurde de zoon van Balou de Rouet in 60.12 seconde naar de overwinning. Zijn landgenoten Marco Kutscher en Jan Sprehe werden met Balermo en Special One 2 tweede en derde. Henk Frederiks was de beste Nederlander op de tiend plaats. Hij had de Verdi-dochter Corina onder het zadel. Pim Mulder volgde met Zo Special op de elfde plaats en Gerco Schröder werd met Glock’s Lausejunge twaalfde. Ruben Romp verdiende met Audi’s Teavanta II C Z nog geld met plaats veertien.

Doron Kuipers had een goed resultaat in het 1.45m. Met Zinius (v. Nabab de Reve) werd hij derde in 57.22 seconde, vlak achter David Will, die met Paddington 92 57.04 seconde nodig had. De rubriek werd overtuigend gewonnen door Johannes Ehning met Cayenne 162.

In de 1* 1.35m proef boekte Gert Jan Bruggink met Kashmira 2 (v. Kashmir van Schuttershof) een derde plaats achter de Noorse ruiter Frederik Seim op Chelino 3 en de Deen Lars Bak Andersen met de KWPN’er Acoraya (v. Corland). In de 3* 1.35m rubriek was er een zevende plaats voor Ruben Romp met Audi’s Dimple (v. Wittinger VDL).

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.