Ga naar hoofdinhoud

Nipte zege Wiljan Laarakkers in Den Goubergh

Wiljan Laarakkers heeft de laatste tijd bewezen in barrages bijna niet te kloppen te zijn. Ook vanmorgen was hij de beste in de in de 1.35m-rubriek In Roosendaal. Het was een close call, met 8 honderdste van een seconde verschil mocht hij zich met Chacciana als eerste opstellen voor Louise Saywell en Frederik Knorren.


In de 2* 1.35m reden zich tien combinaties in de barrage waarin Wiljan Laarakkers en de Britse Louise Saywell direct achter elkaar in de ring kwamen. Laarakkers zette de zeer snelle tijd van 28.40 seconde neer met de dochter van Chacco-Blue. Direct daarna kwam Saywell heel dicht in de buurt met de scherpe Mr Darcy (v. Darco), maar kon Laarakkers niet kloppen: 28.48 seconden.

De Duitser Frederik Knorren klom op het derde trapje van het podium, hij reed Nightmare 15 (v. Night and Day) in 29.10 seconden rond. De overige Nederlanders in de barrage waren Charlotte Verhagen op plaats vijf met Zimba HL; Patrick van der Schans met Chapeau werd zesde en Glenn Knoester eindigde met Taloudor KZ als zevende.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.