Ga naar hoofdinhoud

Offels toppaard Charlie verkocht

Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Katharina Offels toppaard van de afgelopen zes jaar, Charlie, is verkocht naar de Verenigde Staten. De Duitse amazone, die de afgelopen tien jaar voor de Oekraïene heeft gereden maakte dit vandaag op haar website bekend.

“Ik heb Charlie al sinds hij zes jaar oud was en ik heb in mijn carrière nooit een ander paard zo lang gehad. Ik ben blij dat hij een goed nieuw thuis en nieuwe ruiter heeft gevonden. Tegelijkertijd ben ik wel verdrietig dat hij weggaat. Charlie is mijn vriend en de stal zal leeg zijn zonder hem”, aldus Offel.
“Ik wil Axel Verlooy en Geir Gulliksen bedanken dat zij hebben geholpen met zoeken naar een nieuwe eigenaar en dat ze mij de tijd hebben gegeven toen ik onder druk stond om Charlie terug te sturen naar zijn oude eigenaar. Ik hoop dat hij op een dag bij mij terug op stal komt om van zijn pensioen te genieten.”

Offel nam met de twaalfjarige Cornet Obolensky-zoon deel aan de WEG in Normandië in 2014 en werd in dat jaar tweede in de vijfsterren Grand Prix in Hong Kong. Het duo heeft een positieve invloed gehad op het Oekraïense springteam en sprong verschillende Nations Cup-wedstrijden foutloos.

Bron: Katharinaoffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.