Ga naar hoofdinhoud

Nayana en Dame Blanche werken aan herstel

Penelope Leprevost met Nayana
Aan de terugkeer op het hoogste niveau voor toppaarden Nayana (v. Royal Feu) en Dame Blanche van Arenberg (v. Clinton) wordt nog steeds gewerkt. De paarden van de Franse springamazone Pénelope Leprevost staan op dit moment beide gestald bij eigenaresse Genevieve Mégret in Normandië om daar te herstellen van hun blessures.

Dame Blanche van Arenberg

Dame Blanche van Arenberg blesseerde zichzelf in juni 2014 in de paddock. Op dit moment staat ze veel op de wei en maakt ze gestaag vorderingen. De getalenteerde dochter van Clinton won met Leprevost in La Baule de Nations Cup en een vierde plek in de Grote Prijs (2014). Daarnaast werd de combinatie tweede in de Nations Cup in Lummen (2014), derde in Calgary (2013) en vierde in de vijfsterren Grote Prijs van Hickstead.

Nayana

Nayana raakte in september 2014 geblesseerd tijdens de finale van de Nations Cup in Barelona. Volgens Skye Higgin (manager van Haras de Clarbec) en Pénelope, gaat het goed met de merrie. “Ze is fysiek in topvorm. Er wordt alweer gesprongen en dat werk gaat haar goed af. Ze is vrolijk en energiek. Ze had eerder wat ademhalingsproblemen maar ook dat lijkt verholpen te zijn”.
Een rentree staat gepland, wanneer is nog niet bekend.

Bron: Horses/Grand Prix Replay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.