Ga naar hoofdinhoud

Openingsrubriek WEF 11 naar Conor Swail

Conor Swail won gisteren de openingsrubriek van de elfde week van het Winter Equestrian Festival in Wellington. De Ier stuurde Cita (v. Casall) in 65,31 seconden het 1,45 m hoge parcours rond, waardoor een thuisoverwinning voor Lauren Hough uitbleef.

De Amerikaanse amazone finishte ruim een seconde later met SF-hengst Street Hassle (v. Quick Star). Met het Canadese sportpaard Tennyson (v. Oklund) veroverde Swails landgenoot Daniel Coyle met een tijd van 67,04 seconden de derde plaats.

Laura Chapot en Quointreau un Prince (v. Diamant de Semilly) waren goed voor de vierde plaats, gevolgd door Lorenzo de Luca en Homer de Reve (v. Nabab de Reve).

Drie KWPN’ers eindigden in de top 12. Salvatore-dochter Bialda werd onder Argentijn Ramiro Quintana zevende. Laura Kraut en Cavalia (v. Vittorio) volgden op de achtste plaats. Emanuel Andrade legde met Bonjovi (v. Verdi) beslag op de tiende plek.